Доверихме се на г-н Марешки, който ни се стори най-близък

...
Доверихме се на г-н Марешки, който ни се стори най-близък
Коментари Харесай

Марин Льо Пен и Марешки: Трябва да спасим Европа

Доверихме се на г-н Марешки, който ни се стори най-близък до нашите виждания и който възнамерява да възвърне свободата в страната. Това каза в предаването " Лице в лице " по bTV лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, която е в България по покана на лидера на " Воля " Веселин Марешки.
Преди около година и половина - две от Партията на свободата в Австрия ни поканиха във Виена. Много бързо разбрахме, че сме от едно тесто. След това бяхме в Ница, подадохме документи и бяхме приети в политическото семейство, обясни Марешки.
Ситуацията за французите става много трудна. ЕК изисква от френското правителство да наложи мерки, които намаляват покупателната способност на французите. Днес около 70% от цената на литър бензин са данъци. Затова хората излизат на бунт срещу това правителство - защото прави подаръци на богатите, заяви Льо Пен.
Ако французите страдат от картела при техния жизнен стандарт, представете си как се чувстват българите, посочи Марешки.
Време е българският народ да се събуди и да намери честните и почтените политици. Подкрепяме протестите и в България и във Франция. Искам България да успява. В България обаче алтернативата на управляващите е БСП, а протестиращите бягат като дявол от тамян от тази алтернатива, заяви лидерът на " Воля ".
Искам да спася Европа. Това означава да върна силата и гордостта на нациите, да създам сдружение между нациите, където да се защитават интересите на народите. Искам да се спре заливането от мигранти и всеки народ сам да решава дали да приема хора, което вече не е възможно с Европейската комисия. Никоя държава не може да се справи сама, но всяка държава трябва да може да реши кой може да идва, какви са изискванията към тях и как се процедира с тези от тях, които нарушават закона, подчерта Марин Льо Пен.
Надявам се да мога да се поставя в услуга на истинските патриоти, да възродим Европа и да изградим силни национални държави, каза още Веселин Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР