До 10 дни в Русия ще бъде регистрирана ваксина срещу

...
До 10 дни в Русия ще бъде регистрирана ваксина срещу
Коментари Харесай

До дни Русия регистрира ваксина срещу Covid-19

До 10 дни в Русия ще бъде регистрирана ваксина срещу коронавируса, съобщи генералният директор на Руския фонд за преки инвестиции Кирил Дмитриев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11109
До края на годината производственият капацитет в страната трябва да достигне 10 милиона дози месечно. Дмитриев разкри, че Русия планира да изнася ваксини срещу коронавирусната инфекция в Южна Африка и Латинска Америка.

5394 нови случая на коронавирус в Русия

Междувременно участниците в клиничните изпитвания на ваксината преминаха днес подробни медицински изследвания във военната болница „ Бурденко “ в Москва. Всички доброволци са изработили имунитет, не са установени нежелателни странични ефекти, съобщиха от министерството на отбраната.

Първата руска ваксина срещу Covid-19 се разработва от военното ведомство съвместно с Националния изследователски център по епидемиология и микробиология „ Гамалея “.

Министърът на здравеопазването Михаил Мурашко съобщи, че масовото производство трябва да започне през октомври. През ноември се очаква на пазара да се появи и ваксината на Новосибирския научен център по вирусология и биотехнология „ Вектор “.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11109  Северна Македония регистрира двуцифрен брой новозаразени с ковид Северна Македония регистрира двуцифрен брой новозаразени с ковид  Първи случай на Covid-19 в най-малката община Трекляно Първи случай на Covid-19 в най-малката община Трекляно  Дават по 1500 $ на карантинирани работещи в Австралия Дават по 1500 $ на карантинирани работещи в Австралия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР