Днес, 11 август, министърът на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин Ангелов

...
Днес, 11 август, министърът на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин Ангелов
Коментари Харесай

Здравният министър и проф. Ангел Кунчев отиват в Добрич

Днес, 11 август, министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов  Костадин Ангелов Костадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. ще посети Добрич, за да се запознае на място с епидемичната обстановка, с работата на лечебните заведения и здравните власти в областта.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11345
Предвидени са срещи с областния управител на Добрич, кмета на града, директора на регионалната здравна инспекция, както и с екипа на многопрофилната болница в града и местния кризисен щаб.

В областния град ще бъде и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.

Журналист: Заразата от коронавирус в Добрич расте като лавина, градът е пред хуманитарна криза
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11345  Журналист: Заразата от ковид в Добрич пораства като лавина, градът е пред филантропична рецесия Журналист: Заразата от ковид в Добрич пораства като лавина, градът е пред филантропична рецесия  Хавана още веднъж е под карантина след увеличение на случаите на COVID-19 Хавана още веднъж е под карантина след увеличение на случаите на COVID-19  СЗО: Коронавирусът няма сезонен темперамент, без ограниченията втората вълна e неизбежна СЗО: Коронавирусът няма сезонен темперамент, без ограниченията втората вълна e неизбежна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР