Днес ще преведем поетия ангажимент от министър-председателя за всички медицински

...
Днес ще преведем поетия ангажимент от министър-председателя за всички медицински
Коментари Харесай

Кирил Ананиев с предложение към МС за договор с Китай за хидрохлорохин

Днес ще преведем поетия ангажимент от министър-председателя за всички медицински и немедицински кадри. Те ще получат чисто допълнително възнаграждение по 1000 лв. Плащаме данъците и осигуровките - ние. Това заяви на брифинг в МС здравният министър Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на здравеопазването ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3892
Това е 2 млн 600 лв. са за лекарите, а останалите до 6 млн. лв ще получат в РЗИ-тата, Спешната помощ и Центъра по заразни и парзитни болести. Този ресурс най-вероятно през април ще нарасне, допълни още той.

Ананиев с последна информация за маските, мерките и готова ли е България да пребори COVID-19

По думите му промяната ще дойде от появата на нови случаи като тези във Видин и Монтана, които бяха регистрирани в началото на април.

" Днес ще предложа МС да приеме проект на решение за одобряване на договор между МЗ и Китай за хидрохлорохин сулфат и азитромицин като комбинация за лечение на коронавирус ", добави той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3892  Сърбия вкарва нови ограничения за битка с разпространяването на COVID-19 Сърбия вкарва нови ограничения за битка с разпространяването на COVID-19  Поставени под карантина в община Попово са били 115 души Поставени под карантина в община Попово са били 115 души  НА ЖИВО: Проф. Костов: Карантината е наложителна НА ЖИВО: Проф. Костов: Карантината е наложителна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР