Днес цяла България бе потресена от поредното брутално убийство, станало

...
Днес цяла България бе потресена от поредното брутално убийство, станало
Коментари Харесай

Още преди половин година се знаело колко опасен е четворният убиец от Нови Искър, но...

Днес цяла България бе потресена от поредното брутално убийство, станало в Нови Искър. 25-годишният Георги Ранов съсече с брадва баща си, майка му, брат му и баба им.

Скандални разкрития за четворния убиец Георги! Изклал семейството си, защото искали... (ВИДЕО)

Мотивите му за зверството все още не са ясни, но от прокуратурата разкриха какво е направил Георги веднага щом е избил семейството си . Междувременно се появиха и още разкрития за зверството.

БЛИЦ припомня, че жителите на Нови Искър дадоха своите предположения за причините, довели до убийството и защо 25-годишният мъж е съсякъл най-близките си .

Междувременно се появиха първи снимки на семейството на Георги .

Оказа се обаче, че мъжът, който уби близките си е попаднал в общественото полезрение още миналата година. И по-специално на 28 август 2017 г. На тази дата по Българската национална телевизия (БНТ) била пусната кампания за Георги. Тя целяла да бъдат събрани средства за лечението му.

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от Къщата на ужасите в Нови Искър

Кампания била под надслов „ Да помогнем на 24-годишния Георги Георгиев “.

Ето какво са написали от БНТ още преди повече от половин година за състоянието на младежа, убил днес цялото си семейство:

„ Георги Георгиев е на 24 години и страда от туберкулоза в късен стадий, психично заболяване, травматична епилепсия, алергичен артрит, себореен дерматит и др. Специфичното лечение е дълго и продължително, а неговото семейство не е в състояние да поеме всички разходи. Георги има брат, който също има заболявания. Майката е личен социален асистент на двамата си сина, а бащата е пенсионер.

Липсата на финансова възможност възпрепятства лечението на Георги. По препоръка на специалисти е необходимо той да постъпи в Държавна психиатрична болница – с. Карвуна, специализирана в лечението на болни с психични разстройства и белодробна туберкулоза.

Семейството на Георги отправя молба за помощ към зрителите на Българската национална телевизия. Сумата, от която те се нуждаят в момента, е 6 000 лева. Можете да подпомогнете лечението на Георги на дарителска сметка:

IBAN номер: BG04 BPBI 7940 4084 2566 01

Банка: „ ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ “ АД

Титуляр: Георги Иванов Георгиев “.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР