Днес искам да ви разкажа за Марио, който тази неделя

...
Днес искам да ви разкажа за Марио, който тази неделя
Коментари Харесай

Приятел на младия доктор Марио, който остана завинаги в Стара планина, с разтърсващи думи за смъртта му!

" Днес искам да ви разкажа за Марио, който тази неделя щеше да навърши 27 години. Марио е сирак от град Септември, отдавна останал без родителска грижа. Изключително независим, харизматичен и любвеобилен млад човек. Дипломиран от Медицинска академия с отличие, работещ в Спешното на Александровска болница, всеотдаен към здравето на хората, приятелите си и опазването на околната среда ".

Това пише във фейсбук Димитър Димитров, приятел на трагично загиналия в Стара планина лекар Марио Шкодров.

Планинските спасители откриха тялото му вчера в 15.10 часа, а Марио бе в неизвестност от 19.00 часа на 10.12.2018 г.

" Марио омагьосва души и сърца, където и да отиде. Марио е човек, който лоша дума никому никога не е казал, нито пък някого е наранил. Марио е човек, влюбен в планината и ако и да нямаме друга утеха, то поне знаем, че остана високо на място, което обичаше. В един по-добър свят с майка си, баща си и всички върхове.

Шефът на ПСС разкри каква фатална грешка е погубила младия лекар Марио в Стара планина!

Знам, че долу в ниското пред клавиатурките винаги ще се намерят съдници за безразсъдство, безотговорност, самоубийство. Нека да съдят - може и да са прави, но цената не я плащат те, пък той плати с най-скъпото си, а ние плащаме със съвестта си, задето беше сам. Моля, уважавайте паметта му, уважавайте мъката ни и хората, които сеят доброта, талант и любов. Марио е един от тях и горещо ще ни липсва. Всъщност не, той винаги ще бъде вътре в нас, а ние ще се стремим заедно и сигурно да сме поне наполовина толкова нависоко, колкото достигна той за краткия си житейски път, пише още Димитров.

Благодаря на Планинска Спасителна Служба за отдадеността, професионализма и човечността. Благодаря на всички, които ще си спомнят Марио с любов. Благодаря най-вече на теб, приятелю, където и да си. До нови срещи на някой висок планински връх, завършва той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР