Днес заедно с колеги от ПГ на ГЕРБ, внесохме предложения

...
Днес заедно с колеги от ПГ на ГЕРБ, внесохме предложения
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ предлага спиране на субсидиите за партиите по време на извънредното положение

Днес заедно с колеги от ПГ на ГЕРБ, внесохме предложения за промени в Закона за мерките по време на извънредно положение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4161
Това написа на личната си страница във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Ето какво още сподели тя направените предложения за промени в закона:

Караянчева за вдигането на заплатите на депутатите: Сгреших! Извинете!

" При забава за плащане на задължения на частноправни субекти, длъжниците по договори за кредит, лизинг и други форми на финансиране, предоставени от банки и други кредитни институции НЕ се начисляват лихви за забава и неустойки, задължението не може да бъде предсрочно изискуемо, не може да се изземват вещи.

Спират се държавните субсидии за политичическите партии, а от икономиите средствата се разходват само за борба с covid 19 и лечение на заразени лица.



Изключения по отношение на процесуални и съдебни срокове.

Намаляване на санкциите в Закона за здравето ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4161  Помощ в рецесията с ковид би трябвало да пристигна от европейско ниво, съгласно ЕЦБ Помощ в рецесията с ковид би трябвало да пристигна от европейско ниво, съгласно ЕЦБ  Над 7500 станаха жертвите на ковид във Франция Над 7500 станаха жертвите на ковид във Франция  Франция е поръчала близо 2 милиарда защитни маски от Китай поради пандемията Франция е поръчала близо 2 милиарда защитни маски от Китай поради пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР