Днес е изписана първата пациентка с доказана диагноза COVID- 19

...
Днес е изписана първата пациентка с доказана диагноза COVID- 19
Коментари Харесай

Първата пациентка с коронавирус в Пазарджишка област е изписана от болницата

Днес е изписана първата пациентка с доказана диагноза COVID- 19 в Пазарджишка област, съобщиха от МБАЛ- Пазарджик.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3563
От там припомнят, че 72 -годишната жена бе приета в Инфекциозно отделение на 21 март.

Към момента на изписването тя е без оплаквания. Състоянието й е стабилно, а рентгенологичното изследване е показало обратно развитие на възпалителните промени. При физикален преглед не са установени отклонения.



Изследването за наличие на нуклеинова киселина на коронавируса в изпратения материал до Националната референтна лаборатория е дал двукратно отрицателен резултат.

Благодаря на пациенката за доверието да я лекуваме. Това значи много за нас и ни дава увереност, че ще се справим с това заболяване, е казала д-р Пишмишева, началник на Инфекциозно отделение в МБАЛ- Пазарджик при изписването на жената.

От болницата добавят още, че състоянието на останалите трима болни е стабилно, но тяхното лечение ще е по-продължително заради придружаващите заболявания.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3563  Габровец наруши карантината си Габровец наруши карантината си  Достъпът на публицисти до постройките на Народното събрание се лимитира Достъпът на публицисти до постройките на Народното събрание се лимитира  21-годишен избяга от карантина и се похвали във Facebook - арестуваха го 21-годишен избяга от карантина и се похвали във Facebook - арестуваха го
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР