Днес в късния следобед 40-годишен мъж – пациент на УМБАЛСМ

...
Днес в късния следобед 40-годишен мъж – пациент на УМБАЛСМ
Коментари Харесай

Нова жертва на коронавируса, почина 40-годишен мъж в „Пирогов“

Днес в късния следобед 40-годишен мъж – пациент на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, чиято проба е била положителна за COVID-19, е издъхнал след внезапно спиране на сърцето. Това обявиха от Министерство на здравеопазването.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3664
Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние. Веднага е бил диагностициран с двустранна пневмония, а по-късно е потвърден и COVID-19.

Министерството на здравеопазването и болница „ Пирогов “ изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3664  Звезда от Звезда от " Междузвездни войни " угасна в борбата си с ковид  Борисов беседва с държавния секретар на Съединени американски щати поради ковид Борисов беседва с държавния секретар на Съединени американски щати поради ковид  Семейство от София било оставено единствено да се бори с вируса? Семейство от София било оставено единствено да се бори с вируса?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР