Днес арменците по света празнуват Цветница и след нея за

...
Днес арменците по света празнуват Цветница и след нея за
Коментари Харесай

Арменската църква у нас затвори врати за вярващи заради коронавируса

Днес арменците по света празнуват Цветница и след нея за тях започва Страстната седмица, съобщиха от Арменската църква у нас.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4212
Оттам съобщиха, че с цел защита на вярващите, те няма да има достъп до храма. До края на извънредното положение богослуженията ще се предават пряко в страницата на Църковното настоятелство в социалната мрежа.

Митрополит Антоний: Църквата призовава хората да останат в своите домове

" От три седмици настоятелството на арменската църква в София е инициирало кампания с доброволци за доставка по домовете на основни храни и лекарства за възрастни и самотни хора от общността. Само за няколко часа от обявяването на инициативата в нея са се записали десетки доброволци ", посочиха от Арменското настоятелство у нас.



Кампанията ще продължи до изтичане на кризисните мерки, като организаторите са готови при нужда да осигурят и допълнителна подкрепа за нуждаещите се.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4212  Комисията по правни въпроси даде опция да се понижава размерът на наемите за държавни парцели Комисията по правни въпроси даде опция да се понижава размерът на наемите за държавни парцели  Над 5000 позвънявания в общественото министерство поради ковид Над 5000 позвънявания в общественото министерство поради ковид  Към момента в Бургас има задоволително количество проби за генетична диагностика Към момента в Бургас има задоволително количество проби за генетична диагностика
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР