Директорът на сръбския Автомото съюз Мирко Бутулия бе убит вчера

...
Директорът на сръбския Автомото съюз Мирко Бутулия бе убит вчера
Коментари Харесай

Жестоко убийство разтърси Сърбия! Разстреляха с 5 куршума в гърдите и главата директора на Авто-мото съюз!

Директорът на сръбския Автомото съюз Мирко Бутулия бе убит вчера след кавга на неговия секретар и самия убиец Предраг Джурджев с други работещи в съюза, съобщават сръбските медии, цитирани от БТА.

По информация на вестник " Блиц " Джурджев се скарал с един от служителите, а Бутулия се включил, за да спре кавгата и да ги успокои. Тогава Джуджев извадил пистолет и прострелял Бутулия с пет куршума, четири в гърдите и пети в главата. След това напуснал кабинета и влязъл в друго помещение, където, разстроен, се самоубил с изстрел в челото.

Секретарката на Бутулия чула стрелбата и се втурнала към кабинета на началника си, но когато видяла въоръжения си колега, в паника скочила от прозореца на кабинета, който се намира на първия етаж.

Тя не е пострадала, тъй като е скочила от около два метра височина. Джуржев /43/ загинал на място, а Бутулия починал по-късно от раните си в болницата въпреки опитите да бъде реанимиран. Бутулия бе на 43 години, баща на четири деца. Той беше и председател на круба по хандбал на " Цървена звезда ", а от 2014 г. и заместник председател на Хандбалния съюз на Сърбия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР