Директорът на Националния институт по алергия и инфекциозни болести на

...
Директорът на Националния институт по алергия и инфекциозни болести на
Коментари Харесай

Д-р Фаучи: Надявам се е ясно, че не може да очакваме 100-процентова ефикасна ваксина

Директорът на Националния институт по алергия и инфекциозни болести на САЩ д-р Антъни Фаучи предупреди, че очакванията за " високо ефикасна ваксина " срещу новия коронавирус, за която се предрича ефикасност до 98%, просто не са сериозни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11330
По думите на здравния експерт учените се опитват да разработят ваксина, чиято ефикасност в най-добрия случай да бъде до 75%, но по-скоро " реалният резултат ще бъде между 50 и 60 процента ", което според Фаучи също може да се възприеме за " добра ефикасност ".

За СОVID-19 САЩ предпочитат да слушат доктор Фаучи, а не Тръмп

Той допълни, че е оптимист за развитието на вируса, като очаква разпространението му в света драстично да намалее, когато бъде открита ваксината, но подчерта, че COVID-19 едва ли някога ще изчезне напълно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11330  COVID-19 пламна в Център по хемодиализа в Добрич COVID-19 пламна в Център по хемодиализа в Добрич  Юбилярят Бандерас с ковид Юбилярят Бандерас с ковид  За нови 122 инфектирани с ковид заяви Чехия За нови 122 инфектирани с ковид заяви Чехия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР