Дизайнерката и риалити героиня Миглена Каканашева-Мегз успя да разбуни духовете

...
Дизайнерката и риалити героиня Миглена Каканашева-Мегз успя да разбуни духовете
Коментари Харесай

Мегз ни обяснява що е то коронавирус

Дизайнерката и риалити героиня Миглена Каканашева-Мегз успя да разбуни духовете в социалните мрежи за пореден път, пише " Монитор ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3895
Тя се зае с начинанието да обясни на широката аудитория що е то коронавирус във видео.

„ Коронавирусът е вирус, който се разпространява чрез въздушни капчици, които са водни и се предават чрез дишане, кихане и кашляне. “, обяснява в клипче тя.

МЕГЗ се превърна в черна магьосница

Някои от онлайн потребителите се пошегуваха с " медицинските й познания ".

Повод за това разяснение стана бизнесът й, който към момента се преориентира и към правене на предпазни маски.

„ Буквално не можех да спя от чувството на липса на контрол (разказвала съм ви за него не веднъж). Това ме накара да прослушам всичките си контакти и да разбера от какво се правят маските от държавните поръчки за първа линия. Те не ги пълнят с консумативи и са точно в епицентъра на заразата. Открих плата. Той няма нищо общо с плата от маските за еднократна употреба. Много по-издръжлив и плътен е. “, обяснява за продукта си Мегз.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3895  ГЕРБ ще предложи заледяване на депутатските заплати, съобщи Борисов ГЕРБ ще предложи заледяване на депутатските заплати, съобщи Борисов  НА ЖИВО: Ваксинирането с БЦЖ сега е проитивопоказно НА ЖИВО: Ваксинирането с БЦЖ сега е проитивопоказно  Два смъртни случая поради ковид. Заразените у нас към този момент са 477

Два смъртни случая поради ковид. Заразените у нас към този момент са 477
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР