Диего Марадона почина през месец ноември 2020 година и макар

...
Диего Марадона почина през месец ноември 2020 година и макар
Коментари Харесай

Продават се две от BMW-тата на Марадона

Диего Марадона почина през месец ноември 2020 година и макар националът на Аржентина да бе един от най-популярните футболисти в света, то според някои доклади, той е останал с няколко стотин хиляди долара в края на своя живот, които да завещае на децата си.

За да платят част от дълговете му и разходите за съхранение на всички негови вещи, неговите близки продават част от принадлежностите му, сред които и два от личните автомобила на звездата от марката BMW. Те ще бъдат показани на аукцион на който ще се продават единствено вещи на Марадона на 19 декември тази година.
`Продават

Първият автомобил е BMW 750i, който според описанието е използван до последно от звездата. Лимузината е произведена през 2018 година и разполага с 4.4-литров бензинов осмак с 450 конски сили. Стартовата цена започва от около 194 хиляди евро.
`Продават

Вторият автомобил е BMW M4 от предпоследното поколение F82, произведено през 2017 година. Интересното при него е, че разполага с допълнително монтирани светлини и полицейски сирени. Подписът на Марадона на таблото също се очаква да вдигне цената, която започва от 142 хиляди евро.
`Продават

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР