Диагностицираха с коронавирус 19-годишно момче, възпитаник на Американския колеж „Аркус“

...
Диагностицираха с коронавирус 19-годишно момче, възпитаник на Американския колеж „Аркус“
Коментари Харесай

Диагностицираха с COVID-19 абитуриент от бал във Велико Търново

Диагностицираха с коронавирус 19-годишно момче, възпитаник на Американския колеж „ Аркус “ във Велико Търново, съобщи БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9918
Заболелият е бил с температура по време на бала си на 27 юни. Той е бил в контакт с десетки негови връстници, които са празнували завършването си в ресторант, а след това в два нощни клуба в града. В заведенията предстои дезинфекция.

Ананиев издаде 4 заповеди накуп

Вчера 19-годишният младеж е приет в болницата в Бяла, откъдето е родом. Заради заразения зрелостник още десетки ученици от неговото училище и СОУ „ Емилиян Станев “, с които е празнувал в събота, както и учители, ще бъдат поставени под 14-дневна карантина. Предстои да им бъдат направени и безплатни тестове за коронавирус.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9918  Случаите на ковид са се удвоили в най-малко 10 американски щата през юни Случаите на ковид са се удвоили в най-малко 10 американски щата през юни  23 умряли от ковид в Италия за последните 24 часа, в Гърция новите случаи на инфектирани са 20 23 умряли от ковид в Италия за последните 24 часа, в Гърция новите случаи на инфектирани са 20  Ананиев издаде 4 заповеди вкупом Ананиев издаде 4 заповеди вкупом
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР