Децата трябва да тръгнат присъствено на училище, но трябва да

...
Децата трябва да тръгнат присъствено на училище, но трябва да
Коментари Харесай

Доц. Мангъров с коментар за руската ваксина срещу Covid-19

" Децата трябва да тръгнат присъствено на училище, но трябва да се затегнат мерките по отношение на хигиената в училищата. Да работят всички умивалници, да има сапун и кърпи за бърсане. Нищо повече ". Това коментира пред БНР доц. Атанас Мангъров, началник на детското отделение в Инфекциозната болница в София.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11429
Според него мерките, обявени от Министерството на образованието, са правени от хора, които сякаш никога не са влизали в училище и не са се занимавали с деца.

" Всеки, които казва, че децата трябва да носят маски, е човек, който не се е занимавал с деца ".

Путин: Регистрирахме първата ваксина срещу COVID-19 в света

Доц. Мангъров коментира създадената в Русия ваксина срещу Covid-19. " Може да се каже, че е постигнат един много сериозен успех. В технологично отношение, правенето на една такава ваксина не е проблем, въпросът е, че всяка такава ваксина трябва да бъде изпитана по отношение на нейната ефективност и безопасност. Тези изпитания са най-трудното при производството на една ваксина, защото отнемат време ", заяви той.

По думите му в днешно време са говори за медицина на доказателствата и едно такова поставяне на ваксината на една от дъщерите на руския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През не е доказателство за нейната безопасност и ефективност.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11429  Летището в Брюксел вкарва проучвания на място за COVID-19 Летището в Брюксел вкарва проучвания на място за COVID-19  Маските към този момент са наложителни по улиците на Брюксел Маските към този момент са наложителни по улиците на Брюксел  Галисия забрани тютюнопушенето поради COVID-19 Галисия забрани тютюнопушенето поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР