Децата починали от коронавирус в Европа се броят на пръсти.

...
Децата починали от коронавирус в Европа се броят на пръсти.
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов обясни дали децата да ходят на училище в условията на пандемия

Децата починали от коронавирус в Европа се броят на пръсти. Те не са застрашена група. Не смятам, че присъствието в училище е по-рисков фактор от това, което правят след него. Те се събират на групи и играят заедно. Няма болни деца, а позитивни. Мерките няма да помогнат за възпирането на вируса. Това заяви в ефира на Нова телевизия доц. Андрей Чорбанов от департамента по имунология към БАН.

По думите му няма как да се скрият хората. " Няма значение къде се намираме дали в плато или в пик, защото процентите са много малки. Огромен брой хора, които са били заразени, няма как да бъде доказано, че са контактували с вируса. Коронавирусът може да засегне всеки ", категоричен бе той.

Попитан дали хората трябва да се пазят, той заяви, че категорично трябва да се пазят възрастните хора и хората с хронични заболявания.

Що се отнася до ваксината и ефикасността ѝ доц. Чорбанов заяви, че никой не може да каже, докато не се видят научните данни, а от Русия такива няма да постъпят скоро.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11540  Доц. Кунчев призна: Доста омръзна на обществото да се занимава с COVID-19 Доц. Кунчев призна: Доста омръзна на обществото да се занимава с COVID-19  Кои са новите инфектирани с ковид в Хасково Кои са новите инфектирани с ковид в Хасково  Пуломолог: Спад на заболели от ковид има, само че вирусът е същият Пуломолог: Спад на заболели от ковид има, само че вирусът е същият
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР