Десет са пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ - Шумен.

...
Десет са пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ - Шумен.
Коментари Харесай

В МБАЛ - Шумен са настанени 10 пациенти с коронавирус

Десет са пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ - Шумен. Един от тях е на изкуствена белодробна вентилация. Това съобщават от лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9322
Оттам отбелязват, че от взетите през почивните дни 20 проби за новия коронавирус на хоспитализирани в болницата пациенти, положителни са резултатите на петима души, настанени в инфекциозно отделение. Няма положителни проби на изследвани през същия период 26 души от медицинския персонал.

Четирима от пациентите с коронавирус в МБАЛ - Шумен са здравно неосигурени и лечението им е за сметка на болницата.

10 нови случая на заразени с коронавирус в три шуменски села

През почивните дни през спешното отделение са преминали 214 пациенти, голяма част от които са били с травматични заболявания и ортопедотравматологично отделение на болницата работи с висок интензитет, допълват от лечебното заведение.

Девет нови случая на заразени с коронавирус са установени в с. Тъкач за последното денонощие, от изпратени за изследване 124 проби за COVID-19 на жители на Шуменска област.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9322  Френският здравен министър: Най-тежката част от епидемията към този момент отмина Френският здравен министър: Най-тежката част от епидемията към този момент отмина  Тайланд анулира полицейския час и позволи на заведенията за хранене да продават алкохол Тайланд анулира полицейския час и позволи на заведенията за хранене да продават алкохол  В Украйна пети следващ ден се записват рекордни стойности на новозаразени с ковид В Украйна пети следващ ден се записват рекордни стойности на новозаразени с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР