Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лева за

...
Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лева за
Коментари Харесай

Георги Първанов и Румен Петков подкрепиха децата на Стрелча

Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лева за 20 деца от община Стрелча. За благотворителния търг, президентът Първанов, дари икона на Света Богородица, която бе закупена от адвокат Биляна Тончева. Каузата подкрепиха и представителите на брандовете за официални и булчински облекла Terani Couture и Justin Alexander – сем. Куркутиади, както и кралицата на бижутата, Мирела Неночва – собственик на SSG.

В инициативата на сем. Чачови „ Звезди рисуват за децата на Стрелча”, участие взеха Ави Бенеди, Натали Трифонова, Красимир Аврамов, Рени, Ивана, Магда, Дара Екимова, Александра Петканова, Елизабет Методиева, журналистът Антон Стефанов, Меги Савова, най-популярните носителки на титлите Мисис България и Мисис Баба, синът на Софи Маринова – Лоренцо, носителката на титлата Мисис България 2012 – Йордана Димитрова, придружена от дъщеричката си – Кари и много други.
В хотел Феста в столицата се събраха десетки приятели, за да дадат старт на поредицата от благотворителни събития, посветени на каузата „ Децата на Стрелча”. Всички те изобразиха въображението си върху платно, напътствани от собственика на галерия DaliVino – Кари Ангелова, партньор на събитието. Със свои картини участие взе и художничката и телевизионна водеща Констнатина Живова, а актьорът Ники Сотиров изпрати свое произведение на изкуството.
„ Развълнуван съм и сърцето ми е пълно, да видя всички вас тук. Благодаря на моята съпруга за идеята и организацията на едно разширено, като мащаб събитие в подкрепа на Стрелчанската Коледа, на което не съм инициатор аз, но съм горд да продължа тази традиция. Благодаря, че отделихте от своето време да подкрепите нас и 20-е деца, които имат нужда от грижа и щастие.” – заяви по време на приветствието си кметът на Стрелча, Стойно Чачов. „ Всеки има нужда от щастие и топлина.

В нашите ръце и сърца е да осигурим на децата на Стрелча една вълнуваща и уютна Коледа.” - допълни Дони Чачова и анонсира предстоящия традиционен, коледен концерт: „ Финалът на поредицата от благотворителни инициативи ще се състои в Стрелча със звездно събитие на 20-и декември от 18.00 часа.” Тя обави две от имената на участниците в него - изпълнителите Светослав Стойчев и Дара Екимова.
Събраните средства ще бъдат разпределени между 20 деца - сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР