Десетима туристи, които са пренебрегнали противоепидемичните правила в Индия, са

...
Десетима туристи, които са пренебрегнали противоепидемичните правила в Индия, са
Коментари Харесай

В Индия намериха ефективен начин да накажат чужденците, нарушили изолацията

Десетима туристи, които са пренебрегнали противоепидемичните правила в Индия, са били заловени от властите да се разхождат из улиците на град Ришикеш, когато е трябвало да останат по хотелите си и да се съобразят с извънредното положение както всички останали в цялата страна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5279
Туристите от Мексико, Израел, Австрия и Австралия били принудени да напишат 500 пъти изречението Аз не спазих правилата на извънредно положение и се извинявам, за да се покаят пред официалните власти.

Броят на заразените с коронавирус в Индия надхвърли 8000

Полицай от местното управление заяви, че над 700 туристи от САЩ, Мексико, Австралия и Израел са нарушили карантината в страната, откакто правителството я въведе към края на март и допълни, че всеки един от тях е бил принуден да напише въпросното изречение 500 пъти. По думите му подобен подход дисциплинира изключително много всеки един от нарушителите.

Излизането на индийците от домовете им е абсолютно забрането, освен в случаите, когато трябва да отидат до магазин или аптека, припомня АФП.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5279  В Пловдив към този момент разпределят обещаните от кабинета по 1000 лева на медиците В Пловдив към този момент разпределят обещаните от кабинета по 1000 лева на медиците  Съвременни Ромео и Жулиета - италианци се влюбиха от балконите си във Верона Съвременни Ромео и Жулиета - италианци се влюбиха от балконите си във Верона  4 нови смъртни случая и 26 новозаразени от COVID-19 в Северна Македония 4 нови смъртни случая и 26 новозаразени от COVID-19 в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР