Депутатът от ДПС Делян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата

...
Депутатът от ДПС Делян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата
Коментари Харесай

Делян Пеевски дари 50 000 лв. на БАН за изследвания на коронавируса

Депутатът от ДПС Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на досега е дарил за болници и нуждаещи се в кризата над 4 милиона лева. Този път той предостави дарението си в размер на 50 000 лева на учените от БАН за изследвания в борбата срещу коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6231
Пеевски дари и апарат за PCR тестове на " Пирогов ", а цял клас абитуриенти предоставиха на спешната болница 740 лева, съобщава Дарик.

Пеевски дари предпазни облекла и консумативи за медиците в Северна Македония

Учениците от 12 клас в столичната гимназия „ Проф.Иван Апостолов” написаха на медиците: " Смятаме, че в такива времена е важно да подадем ръка на нуждаещите се и да докажем, че сме заедно срещу Covid 19. Поради обстоятелствата най-вероятно няма да имаме изпращане, ето защо ние решихме да дарим тези пари на болница " Пирогов ". Нека всички сме здрави и се подкрепяме! ", пожелават момчетата и момичетата.

Изпълнителният директор на " Пирогов " проф. Балтов благодари на всички дарители, предоставили дарения за 7000 лева през седмицата.

Сдружението " Обединени срещу COVID-19 " задели 674 000 лева за битката със заразата, а фирмата " Алтерко роботикс " предостави апаратура за дезинфекция на въздуха срещу вируси на 7 болници.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6231  Тръмп подписа новия проект за поддръжка на стопанската система на стойност близо 500 милиарда $ Тръмп подписа новия проект за поддръжка на стопанската система на стойност близо 500 милиарда $  Близо 7000 заявки за над 93 000 чиновници са подадени по мярката 60/40 Близо 7000 заявки за над 93 000 чиновници са подадени по мярката 60/40  След Covid-19 ни заплашва легионерска болест След Covid-19 ни заплашва легионерска болест
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР