Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по европейски въпроси

...
Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по европейски въпроси
Коментари Харесай

Депутатка от ГЕРБ: Благодарност към тези, които без да мислят спасяват живот

Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и член на Комисията по здраеопазване Джема Грозданова направи коментар за нуждата да сме признателни на медиците.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3423
" Най-лошото е, когато някой човек се мисли за по-близък до Господ и смята, че професията и/или ценза му го позволяват. Да, професията е хуманна, трудна, отговорна, близка до хората. Изискваща непрекъснато четене. И точно заради това знаем повече и точно заради това не бива да злоупотребяваме с доверието, с несигурността на хората срещу нас и не бива да мислим, че усилията, които полагаме, за да ни наричат “Докторе” ни дават това право ", коментира тя.

В пост във фейсбук Грозданова отбеляза още:

" Благодарност и уважение към тези, които без да мислят дори за близките си и тяхната сигурност спасяват живот. Казвам за близките, защото адреналина е толкова висок, че не им позволява да мислят за себе си. Не работя всеки ден с неотложни и спешни пациенти, но всеки ден виждам страха в очите им и благодарността, че всичко е минало добре. Това е радостта, а не измамното чувство, че си по-велик от другия ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3423  Румен Радев: Време е и министър-председателят да се смири и да одобри истината Румен Радев: Време е и министър-председателят да се смири и да одобри истината  В Австралия лимитират продажбите на алкохол В Австралия лимитират продажбите на алкохол  Вътрешна македонска революционна организация с декларация във връзка заемите Вътрешна македонска революционна организация с декларация във връзка заемите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР