Депутатът Владимир Тошев, общинското ръководство и съветници от ГЕРБ-Видин дариха

...
Депутатът Владимир Тошев, общинското ръководство и съветници от ГЕРБ-Видин дариха
Коментари Харесай

ГЕРБ-Видин дари защитни средства на МБАЛ „Св.Петка”

Депутатът Владимир Тошев, общинското ръководство и съветници от ГЕРБ-Видин дариха защитни средства от най-висок клас на МБАЛ „ Св.Петка”.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4026
Дарението включва шест комплекта защитни шлемове с най-висок клас защита и консумативи за тях, 15 комплекта респираторни апарати със защитни очила, консумативи за тях и 50 защитни гащеризони.

Общински съветници от ГЕРБ дариха защитни средства на медиците в Самоков

Емилиян Енчев, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Видин, предаде дарението на д-р Богдан Томов, зам.-директор по медицинската дейност на МБАЛ „ Св.Петка”. Той благодари от името на медиците, които са на първа линия, и сподели, че повече от всякога здравното заведение се нуждае от подкрепа.



„ Призоваваме общинските ръководства на ПП ГЕРБ в областта, членовете и симпатизантите на партията, както и жителите на община Видин - да помогнем на лекарите, на нуждаещите се - всеки според възможностите си - с дарение, добра дума или добро дело. Но най-вече призоваваме хората да проявим дисциплина и разум, всички да си стоят вкъщи, да спазват ограничителните мерки “, заявиха от ГЕРБ - Видин.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4026  Йордан Цонев: Най-важно е да съхраним растежа на стопанската система Йордан Цонев: Най-важно е да съхраним растежа на стопанската система  Утре показват национална осведомителна система за битка с COVID-19 Утре показват национална осведомителна система за битка с COVID-19  КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР