Делхи удължи днес забраната за международни пътнически полети от и

Делхи удължи днес забраната за международни пътнически полети от и ...

Индия удължи до 14 април забраната за международни пътнически полети заради коронавируса.


Делхи удължи днес забраната за международни пътнически полети от и до Индия във връзка с решението на правителството да въведе режим на строга изолация заради борбата срещу коронавируса, предаде БТА, като се позова на съобщение на главното управление на гражданската авиация на Индия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2683
Всички граждански пътнически полети остават отменени до 18:30 часа по Гринуич на 14 април 2020 година, се посочва в съобщението.

В Индия слагат надписи "аз съм враг на обществото" върху нарушители

От службата уточняват, че забраната не засяга товарните полети, а също и полетите, получили специално разрешение. Миналата седмица индийските власти съобщиха за забрана на международните полети от 23 до 29 март. Вътрешните полети засега са забранени до 31 март.

На 25 март премиерът Нарендра Моди обяви, че в страната се въвежда режим на строга изолация за 21 дена. Моди призова гражданите да останат където се намират и да не напускат домовете си. По данни на индийското министерство на здравеопазването заразените с коронавирус в Индия са 649, почиталите са 13, а оздравелите - 43.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2683 Кметът на Хасково: Скъпи съграждани, заразата е тук! Кметът на Хасково: Скъпи съграждани, заразата е тук! Страх от разразяването на COVID-19 в Южна Италия Страх от разразяването на COVID-19 в Южна Италия Танева призова търговските вериги да зареждат родна продукция Танева призова търговските вериги да зареждат родна продукция
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg