Дейвид Бауи прелъстил 16-годишно момиче и нейна приятелка и се

...
Дейвид Бауи прелъстил 16-годишно момиче и нейна приятелка и се
Коментари Харесай

Скандално разкритие: Дейвид Бауи правил стриптийз на 16-годишна на своя песен, напирал за тройка

Дейвид Бауи прелъстил 16-годишно момиче и нейна приятелка и се опитал да прави тройка с тях, правейки стриптийз на фона на песента си “Let’s Dance”. Това се случило, когато легендарният певец бил на 40 години и бил на почивка на остров Мистик с Мик Джагър. Разкритията направи комикът Дейвид Бадийл в своя подкаст, съобщава „ Мирър “.

„ Това момиче било на 16 години по това време, а Бауи трябва да е бил над 40. Тя и най-добрата ѝ приятелка прекарвали една от няколкото си пиянски вечери с Бауи и Джагър, която завършила в бунгалото на Дейвид “, разказва комикът.

„ Дейвид очевидно бил много навит на тройка и трябвало да положи малко усилия, за да му се получи. Начинът това да стане, според нея, бил като си свалил дрехите и пуснал “Let’s Dance” на касетка и танцувал гол. Получило се, тъй като и двете момичета се съблекли “, добавя той.

Би Би Си скандализира с филм за Дейвид Бауи: Аматьор, който не може да изпее една вярна нота!

„ Тя се е целувала с него. Тя се е съблякла, имало е сексуални действия, но тя не е преспала с Дейвид. Попитах: „ Защо за бога няма да искаш да изгубиш девствеността си с Дейвид Бауи? “. Тя отговори: „ За него нямаше да означава нищо. Не исках да направя това за него, само една нощ “. След това тя излязла отвън. "

Бадийл, който твърди, че жената, чието име не разкрива, му разказала историята за въпросната луда нощ, продължава: „ Дейвид из*укал приятелката, след това излязъл навън и се опитал да оправи нещата, защото тя била малко изнервена “.

Историята е разказана в подкаста “Stalking Time For The Moon Boys”, посветен на Бауи. В него „ домакини “‘ били Бадийл и Тим Хинкс – и двамата луди фенове на певеца.

Бауи почина преди три години. През цялата си кариера той успя да продаде над 140 млн. албума по целия свят, превръщайки се в един от най-добре продаваните артисти.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР