Деветгодишно момче с COVID-19 е прието за лечение в Университетската

...
Деветгодишно момче с COVID-19 е прието за лечение в Университетската
Коментари Харесай

В Плевен 9-годишно момче с COVID-19 се лекува в Университетската болница

Деветгодишно момче с COVID-19 е прието за лечение в Университетската болница " Д-р Георги Странски " в Плевен, състоянието му е добро. Това съобщи Момчил Цветков - говорител на лечебното заведение.

Той уточни, че общо броят на пациентите с COVID-19 в болницата е достигнал 26. Седемнадесет от тях са настанени в инфекциозната клиника - осем мъже и осем жени, както и детето. Мъж и жена са в интензивното отделение. Във вътрешното отделение се грижат за още петима мъже и две жени.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7119
Хванаха 7 нарушители на карантина в Плевенско

За изминалото денонощие не са установени нови случаи на заразени медици, каза Цветков. Той коментира, че в условията на пандемията с COVID-19 вече е ангажиран голям брой медици от няколко клиники на лечебното заведение. Отделението по хемодиализа също е поставено в нормален режим на работа, допълни Цветков.

Положителните с COVID-19 от началото на епидемията в област Плевен надхвърлиха 160.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7119  Европейският здравен център: Преодоляването на епидемията ще е маратон, а не спринт Европейският здравен център: Преодоляването на епидемията ще е маратон, а не спринт  Над половината нови заболели в Русия са без признаци Над половината нови заболели в Русия са без признаци  Извънредното състояние в Япония ще бъде продължено до 31 май Извънредното състояние в Япония ще бъде продължено до 31 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР