Две от клиниките на плевенската университетска болница са затворени за

...
Две от клиниките на плевенската университетска болница са затворени за
Коментари Харесай

Две клиники на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа

Две от клиниките на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа, след като е потвърден случай на лекар с Covid-19.

Преустановени са всички планови операции в тези две клиники.

" За 24 часа са затворени и карантинирани клиниките по онкохирургия и по онкогинекология, като са спрени пак за 24 часа съответно и плановите операции. Има случай, потвърден на лекар-анестезиолог с положителен тест. Той не е хоспитализиран, защото няма нужда. Взети са проби на персонала на двете клиники, където той е бил на работа. Надяваме се след 24 часа клиниките да се отворят за планови операции. Изследват се всички. Правят се проби ", заяви Момчил Цветков - говорител на Университетската болница " Д-р Георги Странски ".

От Регионалната здравна инспекция съобщиха за пета паралелка в основно училище, поставена под карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13309  От Вътрешна македонска революционна организация желаят 24 май да се споделя От Вътрешна македонска революционна организация желаят 24 май да се споделя " Празник на българската книжовност, култура и просвета ", а Българска академия на науките да не се бягаме от " славянското "  Рязко се повишава равнището на заболеваемост от COVID-19 в област Кърджали Рязко се повишава равнището на заболеваемост от COVID-19 в област Кърджали  В област Сливен са формирани 47 акта за неносене на защитни маски В област Сливен са формирани 47 акта за неносене на защитни маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР