Две камериерки от хотел в Слънчев бряг били нападнати по

...
Две камериерки от хотел в Слънчев бряг били нападнати по
Коментари Харесай

Брутална агресия в Слънчев бряг: Управителка на хотел заплашва с ножица камериерки и им крещи: Ще ви е*а майката!

Две камериерки от хотел в Слънчев бряг били нападнати по брутален начин от управителката на комплекса. Тя замахвала с ножица и ги обиждала, наричайки ги с грозни епитети. Отвратителната сцена се разиграла вчера по обяд и пред погледите на десетките други служители. Това твърди една от пострадалите – Огняна Вълканова, която разказа потресаваща история за грубо и недопустимо отношение от страна на управителката, пише " Флагман ".

32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в различни хотели в Слънчев бряг. В комплекса, където е нападната, е втори сезон. За първи път й се случвало шеф да й посяга.

Ето и целия разказ на пострадалата Огняна:

„ Вчера малко преди обед на мен и на моята колежка Веселина Иванова ни се случи нещо недопустимо – бяхме нападнати от управителката Мария (не й знам фамилията, тя работи в хотела от месец юли, когато освободиха стария ни шеф). Нямаше причина, по никакъв начин не сме я предизвикали. Първо още сутринта дойде на работа много крива, а след това се скара с колежката ми. Изкара ножица, а Веселина – за да се защити, я хвана за косата и я бутна. Дойдоха колеги и ги разтърваха. След това двете засякохме управителката в асансьора. Отново извади ножица и започна да крещи: Сега ще ме слушате ли бе, долни камериерки?! Ще ви кажа аз на вас, ще ви е*а майката “. Замахна с ножицата към мен. Аз бях в шок. След като слязохме, обадих се в полиция. След малко пристигнаха служители на реда. Управителката даде обяснения и обеща, че повече няма да се занимава с нас. По-късно аз трябваше да си взема заплатата от нея, но реших и да напусна, защото е недопустимо управител да се държи по този начин със служителите си. Влязох в офиса при нея – тя беше срещу мен, а между нас беше служител от поддръжката, за да може да реагира, ако отново стане скандал.



Докато си пишех молбата, тя отново продължи с грубия си език. „ С тая долна камериерка, сган мръсна, няма да се занимавам. Аз много бързо ги оправям такива като нея “, обиждаше ме тя. След което пък ме заплаши, че ако подам жалба в полицията, лошо ми се пише. През цялото време думичка не съм й отговорила. Написах си молбата, завъртях се да си взема чантичката и в следващия миг усетих удари с юмруци по главата и гърба ми. Обърнах се към нея, попитах я какво и защо го прави, но вместо отговор, получих нови удари и нови обиди. Отново ми крещеше: „ Ще ти е*а майката, за нищо не ставаш, боклук такъв! “. Този път нервите ми не издържаха, започнах да блъскам служителя от поддръжката, тъй като той беше между нас. Управителката обаче пак взе ножицата и я насочи срещу мен, искаше да ме наръга! За щастие дойдоха още колеги и успяха да ни разтърват. Но така и не си получих парите ".

Огняна Вълканова твърди, че това не е първият случай на насилие от страна на управителката. Преди месеци същата е посегнала и на една от рецепционистките. Огняна от вчера не е на работа в хотела, въпреки че по договор трябвало да остане до 15-и октомври, когато сезонът в комплекса приключвал официално. Младата бургазлийка е подала сигнал и в полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР