Две досъдебни производства и една проверка са образувани вчера за

...
Две досъдебни производства и една проверка са образувани вчера за
Коментари Харесай

Две досъдебни производства и една проверка са образувани за нарушаване на карантина в Разградско

Две досъдебни производства и една проверка са образувани вчера за нарушаване на наложена карантина в Разградско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3927
Служители на РУ-Кубрат са установили, че 30-годишна жена, завърнала се от Белгия, не е на посочения за спазване на карантината адрес в село Севар. Лицето е установено и върнато на адреса. По случая е започнало досъдебно производство.

495 проверки за спазване на карантината са извършени в Сливенско

Около 19.00 часа е получен сигнал от 47-годишна жена от село Севар, че съседът й не спазва наложената му карантина. При извършената проверка 24-годишният мъж, завърнал се от Белгия на 29 март, е установен на адреса. Съставен му е протокол за предупреждение.

В исперихското село Китанчево при извършена проверка е установено, че 42-годишен мъж не спазва мерките, разпоредени срещу разпространяването на заразна болест. Наложената му карантина е от 29 март до 11 април. Образувано е досъдебно производство.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3927  Двама избягаха от карантината си в Елин Пелин и Самоков, с цел да пазарят Двама избягаха от карантината си в Елин Пелин и Самоков, с цел да пазарят  Гугъл разгласява данните на консуматори на 131 страни поради COVID-19 Гугъл разгласява данните на консуматори на 131 страни поради COVID-19  Банковият бранш в Съединени американски щати се готви за тежко тестване с прилива от заявки за антикризисна помощ Банковият бранш в Съединени американски щати се готви за тежко тестване с прилива от заявки за антикризисна помощ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР