Два руски изтребителя Су-34 са се сблъскали с небето над

...
Два руски изтребителя Су-34 са се сблъскали с небето над
Коментари Харесай

Ивънредно: Кошмар с два руски Су-34 в небето, единият рухна в Японско море, а другият...

Два руски изтребителя Су-34 са се сблъскали с небето над Далечния Изток. Инцидентът е станал край руския град Комсомолск на Амур, на 35 км. от брега, в Японско море.

От руското военно министерство, цитирано от световните осведомителни агенции, са потвърдили информацията за произшествието. Инцидентът е станал по време на тренировъчен полет.

Според първоначална информация, екипажът на единия изтребител-бомбардировач е успял да се катапултира. Според някои данни, малко след инцидента очевидци са забелязали в небето два парашута.

След сблъсъка единият самолет е паднал в морето. За другия се появи твърдения, че е успял да се приземи с повреден двигател.

Към момента не е ясно каква е съдбата на хората от втората машина. Членовете на екипажа и от двата изтребителя са в неизвестност. Провежда се спасителна операция. Има първоначална информация, че в Татарския пролив са забелязани аварийни светещи сигнали.

Проверява се версията, че пилотите не са успели да преценят правилно разстоянието между двете машини или че е възникнала непредвидена техническа ситуация и двата самолета, най-вероятно, са се сблъскали.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР