Дванадесетокласник от Езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора е

...
Дванадесетокласник от Езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора е
Коментари Харесай

Още случаи на COVID-19 в Езиковата в Стара Загора

Дванадесетокласник от Езиковата гимназия „ Ромен Ролан “ в Стара Загора е заразен с коронавирус. Случаят е потвърден на 24 септември. Паралелката, в която учи той, е поставена под домашна карантина на 20 септември заради вече потвърден случай.

В същото учебно заведение е диагностициран с COVD-19 и преподавател, който е използвал лични предпазни средства и не е бил в пряк контакт с ученици и други представители на персонала.

Ученик в 7-и клас в Средно училище „ Екзарх Антим I “ в Казанлък също е с положителен резултат за COVID-19. В училището не се въвеждат допълнителни мерки, защото ученикът е под домашна карантина и не е посещавал учебни занятия.

Тримата новозаразени са в добро състояние и се лекуват в домашни условия, пояснява Нова телевизия.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12532  Проф. Асен Балтов чака съществено нарастване на случаите на ковид у нас

Проф. Асен Балтов чака съществено нарастване на случаите на ковид у нас  Ново рекордно равнище на инфектирани с COVID-19 във Англия Ново рекордно равнище на инфектирани с COVID-19 във Англия  Под 90 хиляди новозаразени с COVID-19 за пето следващо денонощие в Индия Под 90 хиляди новозаразени с COVID-19 за пето следващо денонощие в Индия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР