Двама, пътували с полета от Амстердам, за който тази сутрин

...
Двама, пътували с полета от Амстердам, за който тази сутрин
Коментари Харесай

Двама пътници от полета от Амстердам са под карантина в Пловдивско

Двама, пътували с полета от Амстердам, за който тази сутрин съобщиха от Националния оперативен щаб, са от Пловдивска област, съобщават от пресцентъра на областната администрация по данни на РЗИ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6706
Те обаче, не са установени като положителни за COVID-19.

Дъщерята на прибралата се с COVID-19 от Амстердам: Не ни помогнаха и се върнахме

Поставени са под карантина, какъвто е редът в такива случаи, уточняват от администрацията, цитирани от БТА.

Припомняме, че по-рано днес доцент д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил съобщи, че е получена информация за полет от 26-и април от Амстердам до София. На борда на самолета е имало трима положителни за коронавирус инфекция. Издирват се и шофьорите на таксита и леки коли, извозили пътниците от полета. 13 от пътувалите са от хасковски села, съобщиха от РЗИ. Издирват се общо 95 души.

При влизането си в страната пасажерите са длъжни да попълват декларации на Летище „ София “ и да се намират под 14-дневна карантина. Декларациите се предоставят на екипите на РЗИ на Летище " София ". В тях се съдържа информация за това откъде са пристигнали и на какъв адрес ще бъдат по време на карантината.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6706  БМФ на братя Домусчиеви с огромна дарителска акция за фамилии и деца в потребност БМФ на братя Домусчиеви с огромна дарителска акция за фамилии и деца в потребност  Швейцарско проучване: Децата не се заразяват, нито предават ковид Швейцарско проучване: Децата не се заразяват, нито предават ковид  Лекари: Измененията на белия дроб при пациенти, изумени от COVID-19, са от вида Лекари: Измененията на белия дроб при пациенти, изумени от COVID-19, са от вида " матово стъкло "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР