Двама нарушители на карантината са установени вчера в Благоевград и

...
Двама нарушители на карантината са установени вчера в Благоевград и
Коментари Харесай

Двама души нарушиха карантината си в Благоевград и Разлог

Двама нарушители на карантината са установени вчера в Благоевград и Разлог, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград /ОДМВР - Благоевград/.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3535
Полицейски служители са извършили проверки на лица, поставени под карантина след завръщането им от страни с усложнена епидемиологична обстановка.

Шестима нарушиха карантината си в Благоевградско

Двамата нарушители, установени вчера, са извършили престъпление по чл. 355, ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс - нарушаване на мерки против разпространяване на заразителна болест по хората по време на пандемия или извънредно положение.

От ОДВМР - Благоевград посочват, че случаите са докладвани на компетентните прокуратури.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3535  Мъж, подложен под карантина, е засечен пред магазин в Кубрат Мъж, подложен под карантина, е засечен пред магазин в Кубрат  Кайли Дженър ще създава дезинфектант за ръце Кайли Дженър ще създава дезинфектант за ръце  25 акта единствено за ден в Хасковско поради скупчвания на хора 25 акта единствено за ден в Хасковско поради скупчвания на хора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР