Двама възрастни южнокорейци, заразени с COVID-19, се възстановиха след терапия

...
Двама възрастни южнокорейци, заразени с COVID-19, се възстановиха след терапия
Коментари Харесай

Лечение с кръвна плазма помогна на двама заразени с COVID-19

Двама възрастни южнокорейци, заразени с COVID-19, се възстановиха след терапия с кръвна плазма от излекувани от заболяването пациенти, оповестиха учени, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4601
Един от методите за лечение на засегнати от COVID-19 пациенти е да им бъде инжектирана кръвна плазма от излекувани от болестта хора, в чийто организъм има антитела с потенциален благотворен ефект.

Турция започна да лекува с кръвна плазма заболели от COVID-19

" Терапията с кръвна плазма може да е алтернативно лечение за пациенти в критично състояние, за които антивирусните лекарства са неефикасни " отбеляза южнокорейският експерт Чой Джун-йон.

По думите му са нужни широкомащабни клинични изследвания, за да се докаже ефикаснотта на въпросната терапия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4601  Нови 76 жертви на ковид в Турция Нови 76 жертви на ковид в Турция  Испания разчита на безработни и чужденци за земеделска работа Испания разчита на безработни и чужденци за земеделска работа  Щатът Ню Йорк записва рекорден брой смъртни случаи от ковид за денонощие Щатът Ню Йорк записва рекорден брой смъртни случаи от ковид за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР