Двама български военнослужещи със симптоми на заразяване с Covid-19 от

...
Двама български военнослужещи със симптоми на заразяване с Covid-19 от
Коментари Харесай

Медицинска евакуация от Афганистан на двамата ни военни, заразени с COVID-19

Двама български военнослужещи със симптоми на заразяване с Covid-19 от 40-ия контингент, участващ в мисията „ Решителна подкрепа “ в Афганистан, ще бъдат транспортирани в България, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10268
Те са били диагностицирани в началото на месеца. С цел недопускане на разпространение на заразата, те са били транспортирани във военна болница на САЩ в Афганистан. Медицинските органи на мисията „ Решителна подкрепа “ са препоръчали по-нататъшното лечение на военнослужещите да продължи извън района на мисията.

Двама български военнослужещи в Афганистан са с COVID-19

По разпореждане на началника на отбраната Съвместното командване на силите организира транспортирането им със специален самолет, нает от Агенция на НАТО. Близките на двамата военнослужещи са уведомени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10268  В Москва отварят още веднъж учебни заведения и университети идната седмица В Москва отварят още веднъж учебни заведения и университети идната седмица  Броят на случаите на COVID-19 в Швейцария набъбна с 88 Броят на случаите на COVID-19 в Швейцария набъбна с 88  Иран записва нов черен връх Иран записва нов черен връх
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР