Двама абитуриенти от Добрич са с положителен резултат за COVID-19.

...
Двама абитуриенти от Добрич са с положителен резултат за COVID-19.
Коментари Харесай

Двама абитуриенти от Добрич са с положителен резултат за COVID-19

Двама абитуриенти от Добрич са с положителен резултат за COVID-19. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация – Добрич.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10232
По информация на секретаря на Областния координационен щаб и директор на Регионална здравна инспекция - Добрич д-р Светла Ангелова във връзка с установените случаи РЗИ поетапно ще вземе проби за изследване на всички контактни зрелостници, съобразно възможностите на лабораториите в следващите няколко дни. Положителните пациенти са в добро общо състояние и са поставени под домашна изолация.

Д-р Ангелова информира още, че положителен резултат за коронавирус има и пациентка на отделението по нервни болести на МБАЛ - Добрич. Пациентката е преместена в Коронавирус сектора на болницата. Спрян е приемът в нервно отделение от вечерта на 7 юли 2020 г. в сегашната база. Жената е в добро общо състояние.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10232  В Гърция са регистрирани 33 нови слуая на ковид В Гърция са регистрирани 33 нови слуая на ковид  Дания вкарва документ за COVID-19 за поданиците си Дания вкарва документ за COVID-19 за поданиците си  Италия прикани за нови превантивни ограничения за пасажери Италия прикани за нови превантивни ограничения за пасажери
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР