Два апарата за пречистване на въздух бяха дарени на ръководството

...
Два апарата за пречистване на въздух бяха дарени на ръководството
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ дариха апарати за пречистване на въздуха на УМБАЛ-Бургас

Два апарата за пречистване на въздух бяха дарени на ръководството на УМБАЛ-Бургас. Те са закупени с лични средства от народните представители от ГЕРБ-Бургас, които са провели предварителни разговори с лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3540
В началото на седмицата Димитър Бойчев, Ивелина Василева  Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г. завършва, Галя Желязкова, Ася Пеева и д-р Стойно Стойнов занесоха апаратурата и се срещнаха с д-р Бойко Миразчийски – изпълнителен директор на УМБАЛ-Бургас, както и член на Общинския щаб за борба с коронавируса. На срещата присъстваха още д-р Здравка Инджова - началник Спешно отделение, д-р Иван Йотов - началник Инфекциозно отделение, д-р Антон Григоров - началник Реанимация, д-р Светлозар Георгиев и д-р Стелиян Славов - заместник-директори на болницата.

Депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова дари 120 предпазни шлема на МБАЛ - Хасково

Димитър Бойчев сподели, че е провел разговори с фирмата-производител и се е запознал с характеристиките на апаратурата. „ Тя може да работи в помещения в присъствието на хора, за разлика от други подобни техники. Пречиства и убива вирусите във въздуха, със сменаяеми консумативи е. Тези, които сме закупили за нея, могат да бъдат използвани близо 2 години “, поясни бургаският депутат.
„ Предвиждаме единият апарат да отиде в Инфекциозно отделение, където имаме към момента четирима пациента с коронавирус, а другият – да бъде в изолатора в Спешно отделение. Там са настанени пациенти със симптоматика. След това можем да преместим един от двата апарата и в Реанимация. След като се запознаем със спецификите им, ще преценим как да бъдат разположени в болницата “, коментира д-р Миразчийски.


По време на срещата народните представители от ГЕРБ обсъдиха с ръководството на болницата актуалните предприети мерки на държавно и общинско ниво за борба с коронавируса, както и актуални теми и въпроси.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3540  Депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова подари 120 защитни шлема на МБАЛ - Хасково Депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова подари 120 защитни шлема на МБАЛ - Хасково  Разкрити са телефонни линии за психическа поддръжка във Велико Търново Разкрити са телефонни линии за психическа поддръжка във Велико Търново  Смъртните случаи от ковид в Европа са над 30 000 Смъртните случаи от ковид в Европа са над 30 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР