Дарение от набрани лични средства в подкрепа на усилията на

...
Дарение от набрани лични средства в подкрепа на усилията на
Коментари Харесай

Прокурори във Варна даряват средства в подкрепа на инфекциозната клиника на УМБАЛ Света Марина

Дарение от набрани лични средства в подкрепа на усилията на лекарите, медицинските сестри, санитарите и лаборантите в инфекциозната клиника към Университетската болница за активно лечение „ Света Марина “ във Варна ще направят днес магистратите и съдебните служители от Окръжната и Районната прокуратура във Варна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3389
Решението за дарителската акция за набиране на средства е било взето единодушно от колективите на двете прокуратури. Изборът за подкрепа не е бил случаен. Университетската болница „ Света Марина “ във Варна е единственото лечебно заведение в Североизточна България, в която е създадена вирусологична лаборатория за изследване на пациенти за коронавирус, а инфекциозната клиника е единствената във Варненска област, която лекува и проследява пациенти с доказани положителни проби за COVID-19.

Прокуратурата във Варна разглежда 95 производства на хора, нарушили карантината си или подали фалшиви сигнали

Преди дарението на Окръжната и Районната прокуратура във Варна дарителска кампания по набирането на лични средства бе проведена и в Апелативната прокуратура, а средствата вече са преведени на университетската болница, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3389  Ева Майдел: Кой е с нас в тази рецесия? Ева Майдел: Кой е с нас в тази рецесия?  Трифонов за ген. Мутафчийски: Пълководец! Прилича на Наполеон Трифонов за ген. Мутафчийски: Пълководец! Прилича на Наполеон  Във Видинско раздават топъл обяд на нуждаещи се Във Видинско раздават топъл обяд на нуждаещи се
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР