Дали COVID-19 не е някакъв вид биологично оръжие, е казал

...
Дали COVID-19 не е някакъв вид биологично оръжие, е казал
Коментари Харесай

Ивица Дачич: Дали не става дума за биологично оръжие?

Дали COVID-19 не е някакъв вид биологично оръжие, е казал сръбският външен министър Ивица Дачич, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5065
Първият дипломат на балканската държава е изказал предположение, че новият коронавирус вероятно е бил създаден изкуствено. " За произхода на този вид зараза има много теории. Аз лично не мога да се произнеса категорично по този въпрос. Вероятно великите сили ще могат да дадат ясен и категоричен отговор на това питане ", е заявил вицепремиерът в Белград.

49 нови случая на COVID-19 в Северна Македония

" Под велики сили аз разбирам постоянните членки на Съвета за сигурност на ООН (Великобритания, Китай, Русия, САЩ и Франция). Може би тези държави ще могат да изяснят дали вирусът е от изкуствен или естествен произход ", е казал още Дачич.

В Сърбия е въведена забрана на движението за срок от 60 часа

По последни данни в Сърбия от коронвируса са починали най-малко 71 души, а общият брой на заразените хора е прехвърлил 3000. За да ограничи разпространението на болестта, правителственото е въвело полицейски час от петък вечерта до понеделник сутринта.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5065  Коронавирусът взе нови жертви у нас, инфектираните станаха 661 Коронавирусът взе нови жертви у нас, инфектираните станаха 661  Починалите от COVID-19 във Англия приближават 10 000 Починалите от COVID-19 във Англия приближават 10 000  Вредните излъчвания в света от самолети намалели с 1/3 поради ковид Вредните излъчвания в света от самолети намалели с 1/3 поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР