Гърция съобщи днес за 121 жертви на коронавируса, което е

...
Гърция съобщи днес за 121 жертви на коронавируса, което е
Коментари Харесай

Нов рекорд на починалите от коронавирус в Гърция

Гърция съобщи днес за 121 жертви на коронавируса, което е нов дневен антирекорд, предаде Ройтерс.

Болниците в северната част на страната са поставени под силно напрежение със запълването на леглата в интензивните отделения с пациенти с Ковид-19.
Новозарезените са 1747, с което общият брой на случаите от началото на пандемията се увеличава до 103 034. Починалите са вече общо 2223 души.

Премиерът Кириакос Мицотакис призова по време на коледните празници да не се организират големи събирания, за да се намали до минимум рискът от разпространение на вируса.
" Ще имаме различна Коледа тази година, в много по-ограничен състав, с нашите семейства, с хората, които обичаме, евентуално с още едно семейство ", заяви Мицотакис по време на посещение в болница в Солун.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15899  Италия заяви за 26 323 нови случаи на ковид и 686 умряли Италия заяви за 26 323 нови случаи на ковид и 686 умряли  Започнаха доставките на имунизацията на Започнаха доставките на имунизацията на " Пфайзер " в хранилища в Съединени американски щати и Европа  Харалан Александров: Посрещнахме втората вълна разграничени като общество Харалан Александров: Посрещнахме втората вълна разграничени като общество
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР