Гърция съобщи днес за нови 102 случая на заразяване с

...
Гърция съобщи днес за нови 102 случая на заразяване с
Коментари Харесай

Нови 102 случая на COVID-19 в Гърция

Гърция съобщи днес за нови 102 случая на заразяване с новия COVID-19, сред които са 20 души на круизен кораб и мигрантка, търсеща убежище, която е родила в болница в Атина, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3466
Властите съобщиха, че се опитват да проследят откъде се е заразила мигрантката, като допускат това да е станало в болницата. Жената е живеела в лагера Рицона, близо до Атина, където са настанени около 2500 души. Тя е първият официален случай на зараза с COVID-19 при мигранти, живеещи в лагери в Гърция.

Гръцкият премиер призова министрите си да дарят половината си заплата за борба с COVID-19

Сред останалите обитатели на лагера Рицона няма случаи на COVID-19.

Гърция съобщи за първи случаи на новия коронавирус в края на февруари. Към момента в страната има 1314 заразени, а починалите са 49.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3466  Рязко скочи броят на жертвите на ковид в Канада Рязко скочи броят на жертвите на ковид в Канада  Телефонно приложение ще демонстрира кои хора би трябвало да са под карантина Телефонно приложение ще демонстрира кои хора би трябвало да са под карантина  Турция възнамерява да освободи близо 45 000 пандизчии поради епидемията от ковид Турция възнамерява да освободи близо 45 000 пандизчии поради епидемията от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР