Гърция затегна режима за влизане на туристи, като от два

...
Гърция затегна режима за влизане на туристи, като от два
Коментари Харесай

Няма опашки на ГКПП Кулата, Гърция бързо тества туристите и ги пуска

Гърция затегна режима за влизане на туристи, като от два дни на граничния пункт " Кулата-Промахон " се правят масови PCR тестове на туристите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10284
Пропускането обаче става бързо и тази сутрин няма тапи от автомобили, струпали се на магистрала " Струма ", съобщава БНТ.

На място има патрули на " Пътна полиция ", които са в готовност да регулират движението, в случай на нужда.

МВнР към българите: Ако гърците ви тестват за COVID-19, задължително стоите 48 часа на посочен от вас адрес

На самия граничен пункт здравните власти на Гърция тестват до 3000 души, като всички, които са избрани, се свалят от колите, биват тествани и пропускани да влязат в южната ни съседка, стига да имат валидни QR кодове.

Препоръчва се на хората – 24 часа да останат в хотелите, в които са настанени, но не им е забранено да ходят на плаж.

Ако властите установят положителни проби, то те се обаждат на туристите и ги поставят под карантина в гръцки хотели, които са осигурени специално за тази цел, но могат и да се върнат в България.

Властите у нас вече препоръчаха на българите с положителни проби, които са решили да се приберат, да се обадят на РЗИ-тата у нас, за да се предприемат нужните мерки.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10284  Д-р Стоицова: Ограничаваме вируса, само че не толкоз дейно, с цел да затихне епидемията Д-р Стоицова: Ограничаваме вируса, само че не толкоз дейно, с цел да затихне епидемията  Въпреки възбраната - нощните заведения във Варна работят Въпреки възбраната - нощните заведения във Варна работят  395 са новите случаи на COVID-19 в Германия за денонощие 395 са новите случаи на COVID-19 в Германия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР