Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик.

...
Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик.
Коментари Харесай

Гръцкият премиер обяви нови мерки за борба с пандемията

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 г. обяви днес нови мерки, целящи да ограничат разпространението на коронавируса след рекордно увеличение на новите случаи през последните дни, съобщава в. " Катимерини ", цитиран от БТА.

Той заяви в телевизионно обръщение, че носенето на маски както на закрито, така и на открито, става задължително в Атина и други силно засегнати от пандемията райони. Също така властите ще наложат полицейски час от 00.30 часа до 5.00 часа в районите, където нивото на риск е от трета или четъвърта степен по четиристепенната скала.

Новите мерки ще влязат в сила от 6.00 часа сутринта в събота. Те се отнасят за Атина, втория по големина град Солун и други части на страната, които са силно засегнати от пандемията, посочва Франс прес.

Здравните власти съобщиха за нови 882 случая на коронавирус през последните 24 часа и 15 смъртни случая.

Общият брой на потвърдените случаи в страната от началото на пандемията достигна 28 216, а жертвите са 549 души. Деветдесет пациенти са на респиратори.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13659  Вижте заповедта на министър Ангелов за намаляването на броя на посетителите в нощните заведения Вижте заповедта на министър Ангелов за намаляването на броя на посетителите в нощните заведения  Чешкото държавно управление желае военни лекари от Европейски Съюз и НАТО да се включат в битката с епидемията в страната Чешкото държавно управление желае военни лекари от Европейски Съюз и НАТО да се включат в битката с епидемията в страната  Италия записва рекордните 16 079 случая на ковид за денонощие Италия записва рекордните 16 079 случая на ковид за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР