Груба политическа грешка е това, че ГЕРБ изпразниха от съдържание

...
Груба политическа грешка е това, че ГЕРБ изпразниха от съдържание
Коментари Харесай

Крум Зарков: Някои правят шум, а други работят

Груба политическа грешка е това, че ГЕРБ изпразниха от съдържание политиката ни. Ние подкрепихме ратифицирането на протокола за присъединяването на Северна Македония към НАТО и извън зала. Това заяви заместник-председателят на ПГ на „ БСП за България “ Крум Зарков в сутрешния блок на БНТ.
" Миналата седмица стана ясно, че има четири партии, които се чувстват добре в НС и една, която смята, че този парламент не работи добре. Някой правят само шум, а други работят. Парламентът сам се направи за посмешище. За нас дневният ред е съвсем различен ", каза още той.
" Проблемът с избирателните списъци е сложен, не защото починали хора гласуват, а това, че системата не може да засича българските граждани, които са избрали да живеят в чужбина, но не са си заличили адресите в страната ни. Тези празни имена се използват за манипулации ", допълни председателят на ПГ на „ БСП за България “.
" Върховенството на закона е за всички, дори тези на власт. Този парламент се прочу с факта, че всяка седмица изместват срокове. Нищо не е сигурно ", коментира Зарков.
" Законът постановява, че този състав на ЦИК е избран за 5 години. ЦИК не е на БСП и на ГЕРБ, съставът се избират по партийни квоти. Законът трябва да се изпълни. В ЦИК няма партийни поръчения, удобни или неудобни за някой е вторичен въпрос ", разкри той.
" БСП има ясен план за действие, ще следим какво се случва. БСП остава на място ", завърши Крум Зарков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР