Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката

...
Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката
Коментари Харесай

Кулагин сее люти закани срещу една от най-устатите жени у нас и БИГ Брадър

Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева.

Причината – по време на снощния лайв на предаването „ Биг Брадър: Most Wanted”, където Вулева се подвизава, Захажаева сравни леко чалнатия музикант Я-я с Кулагин и Луна. Провокативната рускиня заяви, че Стоян е забавен за зрителите като Валентин и изпълнителката на „ Президент “, но „ това е патология “.

„ Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от " килото ". Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал, и Луна разсмилава, но това е Паталогия. А ти си Лили Иванова, качена на трактор. В днешното предаване три пъти чух името си, ще дойда най-накрая в студиото да ви опукам там, панаири такива! ", написа в социалните мрежи гримьорът, цитиран от в. Монитор.

 Кулагин не пропусна да коментира и своя колега в шоуто – Цецо Андреев, който влезе в лют скандал Емануела на тема кой е по-по-най и чии зависимости са реални .

„ Говори ми за ниво тая, дето разведе половината държава “, отсече Цецо.

" Цеци - Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски ", написа за него Валентин, като пусна две снимки на подобни техни тоалети – единият оригинален, а другият реплика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР