Гости на голяма сватба, състояла се южно от Рим, се

...
Гости на голяма сватба, състояла се южно от Рим, се
Коментари Харесай

Гости на голяма сватба в Италия ще плащат солени глоби заради нарушаване на антикоронавирусните мерки

Гости на голяма сватба, състояла се южно от Рим, се очаква да платят солени глоби за нарушаване на антикоронавирусните мерки, предаде ДПА.

Сватбеното тържество било в Понтиния и било планирано отдавна. Властите на Италия наложиха обаче лимит от 30 гости на подобни прояви с цел възпиране на разпространението на епидемията. Но на сватбеното парти в ресторант в Понтиния се били събрали 80 души.

Полицията прекъснала тържеството и на всеки един от гостите наложила глоба от 400 евро. Ако тя бъде платена бързо, размерът й може да бъде намален.

Вчера Италия регистрира почти 11 000 нови случая на зараза с коронавируса за 24 часа.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13442  Словения стопира да следи контактните лица на инфектираните с COVID-19 Словения стопира да следи контактните лица на инфектираните с COVID-19  Заради преподавател с COVID-19 карантинират 15 деца от детска градина в Опака Заради преподавател с COVID-19 карантинират 15 деца от детска градина в Опака  40 милиона инфектирани с COVID-19 по света, над 1 милион са умряли 40 милиона инфектирани с COVID-19 по света, над 1 милион са умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР