Голямата победа на майките на деца с увреждания не е

...
Голямата победа на майките на деца с увреждания не е
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с първи коментар за оставката и предупреждение към управляващите: Хубаво си помислете преди да…

Голямата победа на майките на деца с увреждания не е оставката на Валери Симеонов, а събудената гражданска енергия. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова ресконференция в централата на партията.

„ Искаме да поздравим майките на деца с увреждания, че 26 дни не отстъпиха от най-милото, което има една майка – детето си. Искаме да поздравим хората, които ги подкрепиха. Голямата им победа е не само оставката на Валери Симеонов, тя е щрих в една по-голяма картина. Голямата победа е събудената гражданска енергия “, каза Нинова и посочи, че преди две години това не би било възможно.

Според нея голяма победа е, че чувството на справедливост е надделяло над страха и апатията.

„ Протестите вече са различни. И тази оставка няма как да промени нещата, тъй като управляващите не искат да променят политиките. Протестите не са вече само за една или друга личност. Те са за провежданите политики “, заяви Нинова.

Тя изтъкна, че част от исканията на протестиращите вече са внесени като законопроекти от БСП и сега решението е в ръцете на управляващите. „ Ние се обръщаме към тях. Един път ги отхвърлихте. Помислете си преди да ги внесете следващата седмица за второ четене “, заяви лидерът на БСП.

„ Дали ще се регистрираме за кворум, решението ще вземе в понеделник на заседание на Изпълнителното бюро “, каза още тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР