Говорителите на двама висши италиански политици - президента Серджо Матарела

...
Говорителите на двама висши италиански политици - президента Серджо Матарела
Коментари Харесай

Говорителите на президента и премиера на Италия се заразиха с коронавируса

Говорителите на двама висши италиански политици - президента Серджо Матарела и премиера Джузепе Конте - съобщиха, че са се заразили с коронавируса, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Джовани Грасо, който работи за Матарела, заяви, че си е направил тест вчера, ден, след като вдигнал висока температура, а днес той излязъл положителен. " От тази сутрин вече нямам температура, сравнително добре съм ", написа той в Туитър. Грасо добави, че в сряда е бил с отрицателен резултат и след това не е имал пряк контакт с президента.

Роко Казалино, основният говорител на Конте, заяви, че снощи е научил, че е позитивен, след като развил леки симптоми на COVID-19. По думите на Казалино той последно е бил в сградата на правителството във вторник, работил е с маска и на дистанция от другите. От сряда е и последният му тест с отрицателен резултат.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13797  Подпалвачи нападнаха постройка на института Подпалвачи нападнаха постройка на института " Роберт Кох "  Проф. Балтов: Радев би трябвало да е под карантина  Проф. Балтов: Радев би трябвало да е под карантина   Броят на новите случаи на ковид в Италия за денонощие за пръв път надвиши 20 000 Броят на новите случаи на ковид в Италия за денонощие за пръв път надвиши 20 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР