Германският канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на

...
Германският канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на
Коментари Харесай

Меркел обеща подкрепа за културата във времената на пандемия

Германският канцлер Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се увери обществеността, че правителството ще помогне на културния сектор, понесъл сериозно загуби заради ограниченията, наложени във връзка с коронавирусната епидемия, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7584
В седмичното си видеопослание Меркел каза, че се разработват стратегии за осигуряване на хигиенни норми и мерки за безопасност, които да важат за театрите, концертните зали, оперите и други културни институции, когато им бъде разрешено да отворят врати.

Лидерите на членките на ЕС призоваха за солидарност, за да излезем от кризата с COVID-19

Започналата през март криза особено тежко засегна творците, каза Меркел и добави, че правителството ѝ обмисля какви мерки за подкрепа е необходимо да предприеме за хората на изкуството през следващите месеци.

По данни, обобщени от ДПА, към днешна дата в Германия положителна проба за заразяване с коронавирус са дали 168 300 души. 7 337 от тях са починали, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7584  От понеделник преди полет ще се мери температурата на пасажерите на От понеделник преди полет ще се мери температурата на пасажерите на " Ер Франс "  Първият инфектиран с COVID-19 в община Монтана е камионджия, прибрал се от курс в Холандия Първият инфектиран с COVID-19 в община Монтана е камионджия, прибрал се от курс в Холандия  Шведският министър председател: Кризата сподели нуждата от по-голямо съдействие в Европейски Съюз Шведският министър председател: Кризата сподели нуждата от по-голямо съдействие в Европейски Съюз
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР