Германският институт за инфекциозни заболявания Роберт Кох предупреди днес, че

...
Германският институт за инфекциозни заболявания Роберт Кох предупреди днес, че
Коментари Харесай

Институтът Роберт Кох предупреди за опасност от неконтролируемо разпространение на коронавируса в Германия

Германският институт за инфекциозни заболявания " Роберт Кох " предупреди днес, че дневният брой на случаите на заразяване с коронавирус в Германия може да достигне 10 000, предадоха ДПА и Ройтерс.

" Не знаем как ще се развие ситуацията в Германия през идните седмици. Възможно е броят на заразените да достигне до 10 000 на ден. Може да се стигне до неконтролируемо разпространение на вируса. Сегашната ситуация много ме тревожи... Моля ви да спазвате правилата " за хигиена и социална дистанция, заяви пред журналисти в Берлин Лотар Вилер, директорът на " Роберт Кох ".

Германският министър на здравеопазването Йенс Шпан също изрази тревогата си от увеличаването на случаите на заразяване с коронавирус в страната, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

" Броят на заразените расте, особено днес броят на новите случаи е тревожно голям ", каза той на пресконференция.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12993  Отпада тестването с PCR тест след приключване на 14 дневната карантина

Отпада тестването с PCR тест след приключване на 14 дневната карантина  Европейски Съюз подписа договорка с Gilead за 500 хиляди дози на covid-лекарството Ремдесивир Европейски Съюз подписа договорка с Gilead за 500 хиляди дози на covid-лекарството Ремдесивир  Шефът на РЗИ-София разкри какъв брой са инфектираните учители и възпитаници в столицата

Шефът на РЗИ-София разкри какъв брой са инфектираните учители и възпитаници в столицата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР